ESKİŞEHİR / SİVRİHİSAR - Sıdıka Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Nis

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında ilçemiz liseler arası parkur ve masa tenisi turnuvaları okulumuz spor salonunda Beden Eğitmi öğretmenimiz Ercan KAYA koordinesinde gerçekleştirilmiştir. Emeği geçen öğretmenimize teşekkür ederiz.

Nis

Çevreme Duyarlılık, Değerlerime Sahip Çıkıyorum Projesi kapsamında okulumuz Çocuk Gelişimi ve Eğitimi öğretmeni Ümmügülsüm ATALAY ve öğrencilerinin hazırlamış olduğu tiyatro gösterisi İlçemiz tüm ilkokul öğrencilerine yönelik oynamıştır. Emeği geçen öğretmenimiz ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Nis

2. Dönem Veli Toplantısı tüm öğretmen ve velilerimizin katılımıyla gerçekleştirilmiştir. Toplantıda Rehber Öğretmenimiz Yağmur YÜKSEL ve Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanı Öğretmenimiz Mehmet KURUŞCU da velilere yönelik bilgilendirme amaçlı sunum yapmışlardır. Katılım sağlayan velilerimize teşekkür ederiz.

Nis

Okulumuz Adalet Alanı Öğretmeni Sadık KIRIKOĞLU, Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Alanı Öğretmeni İsmahan KARDAŞ ve Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanı Öğretmeni Mehmet KURUŞCU Kaymaz Ortaokulu 8. Sınıf öğrencilerine alan tanıtmı yapmışlardır. Kendilerine teşekkür ederiz.

Nis

Dünya Fikri Mülkiyet Günü kapsamında düzenlenen etkinliğe Okul Müdürü Hülya ÖNEMLİ, Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanı Öğretmeni Mehmet KURUŞCU ve Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Alano Öğretmeni Ümmügülsüm ATALAY ile Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanı 11. Sınıf öğrencimiz Mihircan Nujin POLAT katılım sağlamışlardır. Etkinlikte okulumuzun patent alanında başvurusu bulunan Ispanaklı Ekmek ve Glutensiz Sufle de yer almıştır. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Nis

Okulumuz meslek dersi öğretmenleri İsmahan KARDAŞ, Sadık KIRIKOĞLU ve Mehmet KURUŞCU ilçemiz ortaokulları Selmani Farisi İmam Hatip Ortaokulu ve Hızrbey Ortaokulu öğrencilerini okulumuzda misafir edip alan tanıtımı yaptılar. Kendilerine teşekkür ederiz.

Nis

Sivrihisar İlçe Ortaokullar Dart Şampiyonası okulumuz kapalı spor salonunda gerçekleştirilmiştir. Emeği geçen okulumuz Beden Eğitimi öğretmeni Ercan KAYA ve ilçemiz beden eğitimi öğretmenlerine teşekkür ederiz.

Nis

Eskişehir Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde düzenlenen MEB Gastronomi Festivali ve Yemek Yarışması'na okulumuz Yiyecek İçecek Hizmetleri öğretmeni Mehmet KURUŞCU ve öğrencilerimiz Yağmur KAYA, Mihrican Nujin POLAT ve Yasemin ÖZDEMİR katılım sağlamışlardır. Okulumuzda da okul müdürü Hülya ÖNEMLİ tarafından kendilerine katılım sağladıkları için plaket verilmiştir. Kendilerini bu cesur davranışlarından dolayı kutluyoruz.

Nis

Okulumuz öğrenci ve danışman öğretmen önderliğinde hazırlanan Sosyal Sorumluluk Programı ve Hayat Boyu Öğrenme Sertifikasyon Planı kapsamında meslek dersi öğretmenlerimiz alan tanıtımı için Hasan Karacalar Ortaokulu'na gitmişlerdir. Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Nis

Okulumuz öğrenci ve danışman öğretmen önderliğinde hazırlanan Sosyal Sorumluluk Programı ve Hayat Boyu Öğrenme Sertifikasyon Planı kapsamında öğrencilerimiz ile birlikte ihtiyaç sahibi ailelere ramazan kolisi yardımı yapılmıştır. Emeği geçen öğretmen ve öğrecilerimize teşekkür ederiz.

Nis

Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum Projesi kapsamında öğretmenimiz Ümmügülsüm ATALAY ve öğrencileri ramazan ayında Kızılay ile işbirliği içinde yemek dağıtımında bulunmuşlardır. Emeği geçen öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Nis

Okulumuz öğrenci ve danışman öğretmen önderliğinde hazırlanan Sosyal Sorumluluk Programı ve Hayat Boyu Öğrenme Sertifikasyon Planı kapsamında öğrencilerimiz ile birlikte görme engelli bir öğrenci için ders notları okunup kayıt altına alınmuştır. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Nis

Okulumuz öğrenci ve danışman öğretmen önderliğinde hazırlanan Sosyal Sorumluluk Programı ve Hayat Boyu Öğrenme Sertifikasyon Planı kapsamında öğrencilerimiz ile birlikte kuş yuvaları hazırlanmıştır. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz Özel Eğitim öğrencileri öğretmenleri Büşra ÖZKUZUCU ile birlikte Sivrihisar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile okulumuzun birlikte düzenlediği 21 Mart Down Sendromu ve Farkındalık Günü etkinliine katıldılar.

Mrt

Okulumuz Tarih öğretmeni Şükran ÇAVUŞ ve Muhasebe ve Finansman Alanı öğretmeni Sadık KIRIKOĞLU'nun ve öğrencilerinin hazırlamış olduğu 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Programı okulumuz yemekhanesinde gerçekleştirilmiştir. Emeği geçne öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.