ESKİŞEHİR / SİVRİHİSAR - Sıdıka Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Ock

20-27 Aralık haftası Mehmet Akif ERSOY'u anma etkinlikleri kapsamında okulumuz Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni Derya YAZICI önderliğinde hazırlanan program okulumuz yemekhanesinde gerçekleştirilmiştir. Emeği geçen öğretmenimiz ve öğrencilerine teşekkür ederiz.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında "Safahat Okumaları Konulu Çevrimiçi Bilgi Yarışması" kapsamında okulumuzdan yarışmaya katılan öğrencimiz Nisa Gül BELİKIRIK Sivrihisar ilçesinde birinci olmuştur. Kendisinin tebrik ediyoruz.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında "Safahat Konulu Çevrimiçi Bilgi Yarışması"na okulumuzda katılan öğrenciler katılım belgesi almaya hak kazanmışlardır. Kendilerine ve emeği geçen Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenimiz Derya YAZICI'ya teşekkür ederiz.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında öğrencilerimizle "Pano Çalışması" yapılmıştır. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında öğrencilerimizle "Bilen Oturur Etkinliği" yapılmıştır. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Kas

24 Kasım Öğretmenle Günü programı okulumuz yemekhanesinde Ümmügülsüm ATALAY ve öğrencilerinin hazırlamıış olduğu programla gerçekleştirildi. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz.

Kas

10 Kasım Atatürk'ü Anma programı tüm öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz ile okulumuz yemekhanesinde gerçekleştirildi.

Kas

Okulumuz 10. sınıf öğrencisi Azra Havva ÇINAR 10 Kasım Atatrük'ü Anma Programı kapsamında düzenlenen kompozisyon yarışmasında ilçe üçüncüsü olmuştur. Kendisini tebrik ederiz.

Kas

Okulumuz öğrencilerine yönelik olarak Sivrihisar Toplum Sağlığı Merkezi'nde görevli Nigar AYVAZ ile okulumuz öğretmeni Tarık CAN ilk yardım ile bilgilendirme yapmıştır. Kendisine çok teşekkür ederiz.

Kas

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı okul programı okulumuz öğretmenleri Derya YAZICI ve Şükran ÇAVUŞUN hazırlamış olduğu program ile okulumuz yemekhanesinde gerçekleştirilmiştir. Kendilerine çok teşekkür ederiz.

Kas

Cumhuriyetimizin 100. Yılı münasebetiyle okulumuz öğretmenleri Derya YAZICI ve Merve EREN öğrencilerimiz için Ankara gezisi düzenlediler. Anıtkabir ziyareti ile başlayan gezi Anadolu Medeniyetleri Müzesi, Kelime Müzesi ve alışveriş merkezi ziyaretiyle son bulmuştur. Emeği geçen ve katılım sağlayan öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Sivrihisar'ın ilk ve tek çocuk sineması özelliği taşıyan Sivrihisar Cep Sineması açılış törenine Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Alanı öğrencileri de çeşitli kostüm ve etkinlikleri ile katılım sağladılar. Emeği geçen öğrencilerimizi teşekkür ederiz.

Ekm

Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü Mesleki Eğitim Öğrenci ve Personel Hareketliliği için Erasmus+ Akreditasyonu 2021 yılı çalıştay ve kapanış törenine öğrenci ve görevli öğretmenlerimiz ile katılım sağlandı. Programdan emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Ekm

Okulumuz Afet Hazırlık Kulübü tarafından öğrencilerimizi bildilendirme amaçlı deprem tatbikatı yapıldı. Emeği geçen öğretmenimize teşekkür ederiz.

Ekm

2022-2023 Eğitim Öğretim yılında "Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum Projesi" kapsamında okulumuzda yapılan etkinliklerde görev alan öğrencilere Okul Müdürümüz Hülya ÖNEMLİ tarafından sertifikaları verildi. Katılım sağlayan öğrencilerimize teşekkür ederiz.